(34) 610 41 39 14 info@tokodelsol.com

U EN DE WET IN SPANJE

U en De Wet in Spanje is bedoeld voor de tien duizenden Nederlanders en Belgen die in Spanje gaan wonen of er met grote regelmaat met vakantie gaan. Alleen al in recente jaren hebben buitenlanders voor meer dan 10 miljard euro aan onroerend goed in Spanje gekocht. Al deze ingezetenen worden geconfronteerd met een rechtstelsel dat hun vreemd is. Er wordt een taal gesproken die zij vaak maar zeer beperkt beheersen.

Om hun verhuizing zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken moeten deze Spanjegangers een massa informatie absorberen. Dit boek wil het hun vergemakkelijken.

aangenaam en praktisch omgaan met wetten en gebruiken in spanje

Veelal hopen Spanjaarden, van hoog tot laag, dat u van het land gaat houden, geld in het laatje brengt en er nog lang en gelukkig zult leven.
U en de Wet in Spanje bevat een schat aan informatie over leven en wonen in Spanje. Het combineert de uitleg van regels met feitelijke ervaring.

Het boek zal op heel veel vragen antwoord geven, maar nooit op alle. Daarvoor is het leven in Spanje gelukkig te verrassend, te sprankelend en te uitdagend.
Het echte leven daar is niet in hoofdstukken den bladzijden te vangen. Het is even pittig als een schaal tapas bij een fonkelend glas wijn op het einde van een met zon doorstoomde dag.

Aart van Rijn, uitgever

we take care of your live at the costa del sol, od your housem boat and whatever what

Verkrijgbaar na 15 februari 2020, naw gegevens naar:
info@iwet-es.nl

Kosten 25€

Betaling op: NL93 INGB 0007850496 tnv A.v.Rijn met vermelding van uw e-mail