(34) 610 41 39 14 info@tokodelsol.com

PARTNERS

VIA-tokodelsol

Property consultants, advisering bij aan- en verkoop onroerend goed in zuid Spanje.

Wij werken met uitgelezen marketingtools bij de verkoop van uw hoogwaardige onroerend goed,
beroepsfotograaf zorgt voor perfecte weergave van de ins en outs van uw te verkopen onroerend goed, aanlevering op de diverse websites, Google adds, etc.

De uiteindelijke koper van Uw huis begeleiden wij een jaarlang na de overdracht, zodoende maken wij uw koper wegwijs in Spanje.

Neem contact op


Hypotienda – Uw partner in hypotheken en verzekeringen, Marbella

Hypotienda wordt getypeerd als een jong en fris bedrijf met een actieve benadering. Het is een hele ontdekkingstocht om je financiële zaken als Nederlander in Spanje te regelen.

De vertaalslag van taal, cultuur en mentaliteit; dat is onze uitdaging en tegelijkertijd ons specialisme. Problemen worden snel en effectief opgepakt, met een positieve instelling.

Lees meer

Mrs Inge Luken

Ervaren tolk – vertaalster Nederlands-Spaans, Spaans-Nederlands, beedigd in Nederland, al sinds de jaren negentig, woonachtig in Malaga. Kent uitstekend de mentaliteit van zowel Spanjaarden, als van Nederlanders.

Telefoon/Fax:  ( 34 ) 952 27 16 27
Mobiel: ( 34 ) 629 70 93 86

E-mail: inge.luken@gmail.com

Arcos & Lamers Asociados, Marbella

Het kantoor Arcos & Lamers Asociados, is ontstaan uit een samenwerking tussen diverse beroepsgroepen als advocaten, accountants, belastingadviseurs en fiscalisten  gespecialiseerd in Spaans recht. Ieder van hen is aangesloten bij de desbetreffende beroepscolleges en beschikt over een brede ervaring waardoor u verzekerd bent van een professionele behandeling.

Arcos & Lamers Asociados levert verschillende diensten op vertrouwelijke en onafhankelijke wijze. Een efficiënte ondersteuning van juridische medewerkers, boekhouders en secretaressen zorgt voor een snelle reactie op uw wensen en behoeften wat resulteert in kosten en tijdbesparing.

Tel: +34 952775010
Fax: +34 952900577

E-mail: info@arcos-lamersasociados.com
Web: www.arcos-lamersasociados.com

Kringloop-costa del sol

Kringloop-costa del sol is in het leven geroepen op initiatief van Toko del Sol om op een bewuste wijze een bijdrage te willen leveren aan het behoud van een schoon milieu door hergebruik van goederen. De Kringloop -costa del sol heeft zich dan ook als taak gesteld: het exploiteren van een professioneel opgezette kringloopwinkel aan de Costa del Sol

Lees meer
Web: www.kringloop-costadelsol.com/

Comfort Marine

Comfort Marine is actief in de verkoop, het onderhoud en management van schepen aan de Costa del Sol. Nadruk ligt op service, kwaliteit en betrouwbaarheid..

E-mail: tim@comfortmarine.com

Web: www.comfortmarine.com

vast: 34 952 561 689

mobiel: 34 607 613 494

Comfort Car Care

Comfort Car Care biedt parking met airport service, high-end auto detailing  (poetsen, polishen, leder behandeling en restauratie etc.), car wrapping (transparant  en gekleurd) en chiptuning. Een waar 5-sterren hotel waar de nadruk ligt op service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

E-mail: tim@comfortcarcare.com

Web: www.comfortcarcare.com

vast: 34 952 561 689

mobiel: 34 607 613 494